We move mountains
one stone at a time

Hebt u grote ambities? Start dan klein.

Een grote berg. Dat is wat organisaties zien als ze naar veranderingen kijken. En die berg proberen ze te verplaatsen door er volle kracht tegenaan te duwen. Een gigantische inspaning met weinig resultaat. Medewerkers verliezen de moed en geven het op.

Uw strategische ambities doen leven op het terrein? Het kan. Door te starten met één steen. Eén die de medewerkers kunnen dragen en dus heel ver kunnen verplaatsen. U verlegt dan misschien maar een stukje van de berg, maar iedereen voelt dan dat het kan. Een grote sprong maken is mogelijk. En collega’s een spectaculair resultaat zien neer zetten? Niets dat meer motiverend werkt dan dat om zelf ook een steen vast te nemen.

Waarom met ons werken?

We zijn pas tevreden als u ons niet meer nodig hebt

Een succesvol traject? Daar spreken we pas over als we onszelf overbodig maken. Onestone benut optimaal de interne capaciteiten van uw organisatie en zorgt ervoor dat u op eigen kracht verder kunt. Hebt u ons daarna toch nog nodig? Dan staan we er. Als klankbord, of om onze handen uit de mouwen te steken. 

U behaalt concreet resultaat op het terrein. En u verwerft een bewezen methodologie om uw organisatie verder te verbeteren.

Wetenschap, geen speculatie

Behavioural economics, of hoe klantenperceptie en klantengedrag beïnvloeden, is een nieuwe wetenschap. Er circuleert nog veel nonsens over wat wel en wat niet werkt. Onestone hanteert wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Geen speculatie. 

Bestaat er twijfel? Dan testen we. Zo verspilt u geen tijd of geld. Onze methode om uw strategie concreet te maken op het terrein is effectief én efficiënt.

Uw tevredenheid bepaalt wat u betaalt

Uw tevredenheid is het enige dat voor ons telt. Onze garantie is daarom heel eenvoudig: uw maandelijkse factuur hangt af van uw tevredenheid. Niet van complexe kpi’s of resultaten. U bent tevreden, of u bent dat niet.

De afspraken over die garantie nemen we op in onze samenwerkingsovereenkomst. Zwart op wit. 

Ik vind hen uniek in hun aanpak: ze starten klein om zo een groots resultaat neer te zetten.”

Ilse Henne
CEO Materials - thyssenkrupp Germany