Nicolas M. Guillet

Managing Partner France

corporate strategy – change management – complex transformations – engagement – customer relationship management – operational excellence – B-to-B – international

Je wordt vaak voor moeilijke dilemma's gesteld. Je moet dagelijks moeilijke beslissingen nemen. Ik herken het helemaal! Ik was namelijk jou gisteren.

In mijn vorig leven vervulde ik internationale executive managementfuncties in verschillende industrieën: auto, olie & gas, lucht- en ruimtevaart en machinebouw. Ik leidde radicale, vaak pijnlijke transformaties. Ik heb veel geleerd. Ik heb ongetwijfeld ook nu en dan gefaald. Maar vooral, ik heb in de praktijk kunnen testen wat ik nu verkondig.

In mijn tweede leven als strategie consultant is heb ik een missie. Die is om jou te helpen beseffen dat incrementele verbeteringen je nooit brengen waar je naartoe wil. Denk groots!

Samen maken we je customer value propositie tot het centrale punt van je transformatie. Deze propositie brengen we op één lijn met je bedrijfscultuur én robuuste processen om zo elkaar te versterken. En tot buitengewone bedrijfsresultaten te leiden.

En daarnaast?
Vind je me al kokend of tuinierend, terwijl (slecht) meezingend met Charles Aznavour of Julio Iglesias. Of je vindt me op een familiereis om de wonderen van de wereld te samen te ontdekken.
Get in touch: hello@onestone.eu of LinkedIn

“Culture eats strategy for breakfast.”

Peter Drucker