Ready to join
the stones?

Gebeten door klantenstrategie? Ervaring met concrete projecten? Of in de wieg gelegd om spraakmakende ervaringen te creëren? Dan zijn we razend benieuwd naar je.

Onestone zoekt een Customer Strategy Expert. Of iemand die dat écht graag wil worden.

5 tot 10 jaar werkervaring? En gebeten door Customer Experience? Keep on reading!

Onestone

Wij helpen bedrijven die vast zitten in de commodity trap. In die situatie hebben klanten enkel nog oog voor de prijs. De marges begeven het onder de druk. En er kan er maar één de laagste prijs bieden. Wat moet de rest dan doen? Zich onderscheiden op basis van hun service. En daar zijn we experten in. 

En jij bent?

Een strateeg die graag met zijn voeten in de klei staat.
Of een geboren coach die strategische inzichten heeft. 

Je begeleidt uiterst bekwame medewerkers van gerenommeerde organisaties. Je begeleidt strategische denkoefeningen, stroopt daarna je mouwen op en stapt met beide voeten in de klei om die strategie concreet te maken. Of je nu voor het directiecomité staat of de medewerkers op de vloer coacht: je bent helemaal in je element.

Een creatieve analist.
Of een analytische creatieveling. Dat mag ook.

Je vliegt van de éne complexe omgeving naar de andere. Elk van onze klanten is uniek, heeft een eigen context, cultuur en historiek. Snel inzichten verwerven is een absolute must.

Je beschikt over een goede dosis creativiteit. Want daar zit vaak de sleutel voor spectaculair resultaat. Je bent een vat vol nieuwe ideeën. En die bekijk je graag kritisch.

Je past je gemakkelijk aan.
Op zoek naar routine? Dan stop je beter hier. 

Elke opdracht is anders. Onze klanten zijn bedrijven uit de meest uitéénlopende sectoren en hebben elk een eigen identiteit. Dat maakt dat we nooit twee keer hetzelfde doen.

Ook onze eigen manier van werken evolueert constant. Minimum één vijfde van onze tijd gebruiken we om nieuwe kennis en methodes te ontwikkelen.

Ons Poortgebouw in Dilbeek is een inspirerende plek waar we regelmatig samen werken. Maar we brengen veel tijd door bij onze klanten. En die zitten zo’n beetje overal. Antwerpen, Parijs, Gent, Brussel, Luxemburg, Hasselt, Madrid.

Je streeft naar perfectie.
Onze klanten zijn veeleisend. En terecht. Wij zijn het ook. In alles wat we doen, streven we naar perfectie. Fuck mediocrity.

Bij ons vind je een team dat erop getraind is om opbouwende kritiek te geven. En dat doen we continu.

En als kers op de taart

  • bij Onestone werk je niet gewoon in een kleine onderneming, je staat er mee aan het roer
  • je gebruikt 20% van je tijd om nieuwe kennis te ontwikkelen
  • en je kiest zelf in welke materie jij die tijd wil investeren
  • je hebt de mogelijkheid om aandeelhouder te worden
  • een team van 5 fantastische collega’s krijg je er gratis en voor niets bij

En je wordt er nog voor betaald ook, met alles erop en eraan.

Still reading?

Heb je exact wat Onestone zoekt? Brandt het bij je om ons team te versterken? Behaalde je een masterdiploma en spreek je Nederlands, Frans en Engels? Dan moéten we praten.